Een prachtig feest op je verjaardag of jubileum!

Een (vijftigste) verjaardag, een huwelijksjubileum of gewoon zomaar een feest? Ook dan kun je een beroep op ons doen! Met jullie persoonlijke wensen als uitgangspunt zorgen we voor een feestje waar alles klopt. We zorgen voor lekkere hapjes, eventueel een foodtruck en natuurlijk een mooi ingerichte ruimte of tent! Daag ons uit, we denken graag mee over de mogelijkheden!

Maak er een thema van!

Je wordt maar 1 keer 50! Wij zorgen ervoor, dat de herinnering aan die ene verjaardag altijd blijft leven! Laat je door ons meenemen naar de cariben of de sneeuw, met de lekkerste cocktails en een compleet aangeklede en gestylede tent of schuur!

Inspiratie voor jouw volgende feest

Complete verzorging van jouw mooiste feest

We nemen je letterlijk alle zorgen uit handen! Alleen nog de mooiste kleding uitzoeken en het feest kan beginnen! Het is natuurlijk iets ingewikkelder om een feest te organiseren op een plaats waar normaal geen feesten worden georganiseerd. Daarom zorgen we ervoor ervoor dat onder andere de juiste sfeer, aankleding, catering, (live)muziek en faciliteiten zoals een koel- en toiletwagen op locatie worden gebracht. Iedereen wil een tuinfeest om nooit te vergeten, wij maken het mogelijk!