Bruiloftspecialist


Een onbezorgde dag, waarop alles klopt

Koud bier, lekker eten, een mooi aangeklede tent, vriendelijke bediening, schone en verzorgde toiletten…zo maar een paar dingen die belangrijk zijn op één van de belangrijkste momenten van jullie leven! Wellicht niet de meest belangrijke dingen, maar wel dingen die opvallen als ze niet kloppen en die een negatieve indruk achterlaten.

Wij zorgen ervoor, dat deze dingen (en nog veel meer andere zaken) goed geregeld zijn op jullie bruiloft, we laten liever niets aan het toeval over. We werken met veilige, gekeurde materialen en staan ons mannetje als we moeten communiceren met de gemeente.

We hebben (bijna) alles al wel een keer gezien of meegemaakt op een bruiloft, we schieten dan ook niet zomaar in de stress. We nemen onze tijd om alles mooi in te richten en aan te kleden en onze medewerkers weten wat de bedoeling is. Willen jullie tijdens het opbouwen nog iets aanpassen? Geen probleem!

Wanneer jullie kiezen voor Accent Partyservice zorgen we ervoor, dat jullie geen werk of stress hebben van de uitvoerende kant van jullie bruiloft. Hebben jullie een eigen (agrarisch) bedrijf? Het werk kan gewoon door gaan; wij redden ons wel!

Wanneer alles klaar staat, dragen we het stokje over aan de cateraar van jullie keuze, die de uitvoer van de dag voor zijn of haar rekening neemt. Vanzelfsprekend kunnen we jullie hierin adviseren.

Festivalbruiloft

Een prachtige stretchtent, passende aankleding, een vintage foodtruck, lachende barista met heerlijke koffie en de heerlijk relaxte sfeer van een festival op je eigen bruiloft!

‘S avonds de band van jouw keuze of een steengoede DJ? Wij regelen het!

Groot gezelschap? Geen probleem!

Willen jullie veel gasten uitnodigen? Bruiloften met meer dan 150 gasten zijn geen enkel probleem. We hebben ruime ervaring in het verzorgen van feesten die een maatje groter zijn! We doen relatief veel bruiloften in de agrarische sector, waarbij het heel normaal is om 150-250 gasten uit te nodigen. We hebben áltijd genoeg koude drankjes! Oh, ook niet onbelangrijk; alle foto’s die je ziet zijn genomen op bruiloften en feesten die wij verzorgd hebben.

Zit jouw perfecte bruiloft hier ook bij?

Een impressie op film

Totaalleverancier voor jullie bruiloft

We noemen onszelf de totaalleverancier voor een bruiloft op locatie. We zorgen voor alle materialen en mensen om jullie dag te laten slagen! Alles, behalve de catering!

We hebben alles in huis voor een topfeest!

 • Diverse soorten tenten en vloeren
 • Foodtrucks
 • Luxe toiletwagens
 • Stroomvoorziening
 • Inrichting van de tent
 • Cocktail(barren)

 • Aankleding en decoratie van de locatie
 • Licht en geluid
 • Contacten met de beste cateraars
 • Aardige mensen voor de opbouw en afbouw
 • Verse bloemdecoratie
 • Vuurschalen, heaters, verwarming

We laten niets aan het toeval over!

Kiezen voor Accent Partyservice is kiezen voor zekerheid. Wij zorgen dat het geregeld wordt. Geen stress, geen zorgen, geen extra werk; gewoon een goed geregelde en onbezorgde dag!

Ik ben geinteresseerd!