fbpx

Evenementenservice

Dranken en alles wat er bij hoort

Evenementenservice

Van het concept tot het uitvoeren en faciliteren; wij voelen ons thuis in de verzorging van elk evenement!

Van publieksevenementen tot grote besloten bedrijfsevenementen; wij hebben de ervaring en de materialen om er samen een succes van te maken! Dankzij onze ervaring weten we precies waar de knelpunten zitten en zijn we een bekwaam partner in de organisatie.

Dankzij een uitgebreid en uiterst betrouwbaar partnernetwerk kunnen we letterlijk een leeg plein omtoveren tot een festivalterrein of een bedrijfsloods tot een feestlocatie. Van tent tot stroomvoorziening, van toilet tot toegangscontrole en gastheren / gastvrouwen en (nacht)beveiliging.

Volledige verzorging

Van het eerste idee tot de evaluatie nemen we alle zorgen en stress uit handen. Indien gewenst maken we een moodbook zodat het evenement echt gaat leven.  We schuiven aan bij politie en brandweer en zijn bekend met de eisen van de overheid. Dankzij ons uitgebreide partnernetwerk zorgen wij voor een perfecte uitvoering van uw evenement.

Dankzij de mogelijkheid om in-house uw evenement te stylen, kunnen we ervoor zorgen dat het evenement volledig aansluit bij de bedrijfskleuren of bijvoorbeeld de kleuren van jullie bruiloft.

Evenementenservice

Tijdens grotere publieksevenementen zorgen we voor een afgesproken assortiment dranken, koeling en taps en indien gewenst voor personeel achter de bar.

Vanzelfsprekend beschikken wij over Sociale Hygiene (SVH) en werken we volgens de geldende HACCP wetgeving.

 

Jullie bruiloft wordt het feest van jullie leven!

Jullie wensen, jullie bruiloft! Wij zeggen ja!

Offerte aanvragen Meer informatie