fbpx

Drankenservice

Alle dranken perfect gekoeld!

Drankenservice

Tijdens een receptie of partij is er niet altijd noodzaak voor een complete catering. Het komt dan ook regelmatig voor, dat wij enkel de dranken verzorgen.

Warme dranken

Voor 350 gasten gelijktijdig koffie? We draaien onze hand er niet voor om. Met eigen professionele koffieapparatuur zetten op locatie verse filterkoffie en thee met alle bijlagen en serveren dit aan je gasten.

Bij kleinere partijen is het mogelijk om de koffie geserveerd te krijgen van een echte barista. Van Espresso tot Cappucino, de mogelijkheden zijn eindeloos. Koffie, van vers gemalen bonen, perfect gezet en perfect op temperatuur.

Wil je een gebakje, petit four of cake bij de koffie? We regelen het!

Koude dranken

Wel al een locatie, maar niet de mogelijkheid om aan een grote groep mensen gelijktijdig koude dranken te serveren? Wij doen het graag!

We komen met bar, koeling en een afgesproken assortiment dranken op de door jou gekozen locatie en zorgen ervoor dat de gasten kunnen genieten van een heerlijk koud glas bier of een uitstekende wijn.

Onze attente en enthousiaste bedieningsmedewerkers zorgen ervoor dat je gasten niets tekort komt! Natuurlijk staat op iedere tafel iets te knabbelen en verzorgen we indien gewenst een ruim assortiment koude en warme hapjes!

Evenementenservice

Tijdens grotere publieksevenementen zorgen we voor een afgesproken assortiment dranken, koeling en taps en indien gewenst voor personeel achter de bar.

Vanzelfsprekend beschikken wij over Sociale Hygiene (SVH) en werken we volgens de geldende HACCP wetgeving.

Jullie bruiloft wordt het feest van jullie leven!

Jullie wensen, jullie bruiloft! Wij zeggen ja!

Offerte aanvragen Meer informatie