fbpx

Heerlijk eten en perfect gekoelde dranken

Net even anders; net even luxer

Catering

Accent Partyservice is geen doorsnee cateraar. Doordat wij onze oorsprong hebben in de drankenverzorging en de verhuur zijn wij in staat om complete concepten te verzorgen. Wij concentreren ons op 3 soorten catering:

Partycatering

Van hapje tot buffet, van barbecue met grillkok tot een compleet menu; op jullie evenement zorgen wij ervoor, dat jullie gasten niets tekort komen. In samenspraak bepalen we een menu of buffet, dat we veelal op lokatie komen bereiden; het zogenaamde live-cooking.

Tijdens een borrel of feest serveren we sfeervol gepresenteerde hapjes,  onze kok grillt tijdens het buffet live het vlees en er is altijd voldoende! Lekker en goed verzorgd. Met een groot assortiment aan dranken is geen wens te gek; onze attente en enthousiaste bediening zorgt ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

We doen graag een voorstel voor een smaakvol buffet, bbq of andere invulling. Veel van onze producten worden door onze koks vers op locatie bereid.

Eventcatering

Tijdens grote evenementen maken we onderscheid in publiekscatering en vip-catering. Met een vooraf bepaald menu zorgen we ervoor dat iedere gast zich welkom voelt en kan genieten van diverse gerechten en snacks. Het assortiment hebben we vanzelfsprekend samen bepaald, met het budget, de wensen en het gewenste assortiment als basis.

Vanzelfsprekend beschikken wij over Sociale Hygiene (SVH) en werken we volgens de geldende HACCP wetgeving.

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Jullie bruiloft wordt het feest van jullie leven!

Jullie wensen, jullie bruiloft! Wij zeggen ja!

Offerte aanvragen Meer informatie